Δυνατή εμφάνιση ο Χρήστος Σούλας με τον Τούρκο Deniz στο Σαράγιεβο


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.
Δυνατή εμφάνιση ο Χρήστος Σούλας με τον Τούρκο Deniz στο Σαράγιεβο

Παλικαρίσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Έλληνας μαχητής Χρήστος Σούλας, με καταγωγή απ την Βόρειο Ήπειρο, αγωνιζόμενος την Παρασκευή 10 Μαρτίου στην διοργάνωση 'No Limit 8' που έγινε στην πόλη Σαράγιεβο της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.

Ο Σούλας στην μεγαλύτερη μάχη της καριέρας του μέχρι σήμερα αντιμετώπισε τον πολύ εμπειρότερο Τούρκο

 Erhan Deniz σε τρεις γύρους .

Και μπορεί να έχασε το ματς στα σημεία, όμως σίγουρα η εμφάνισή του ανοίγει τον δρόμο για περισσότερες δυνατές μάχες για τον ίδιο τόσο εντός και εκτός Ελλάδας, αφού και στάθηκε και μας εκπροσώπησε επάξια στο ρινγκ απέναντι στον Deniz.

H μάχη κλείστηκε για τον αθλητή μας από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ενώ χορηγός του ήταν η Force 1 (www.force1.com.gr ) .

ufight.gr 

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Σούλα

Ο 28 χρονος Χρήστος Σούλας με καταγωγή απ την περιοχή των Αγ. Σαράντα-Βορείου Ηπείρου ξεκίνησε το kickboxing το 2009.

Αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας  το 2009 και το 2010 σε ερασιτεχνικό επίπεδο.Στο ενεργητικό του έχει  2 νίκες σε επαγγελματικους αγώνες στην Ελλάδα ενώ το Μαϊο του 2015 διαγωνίστηκε  για  την ζώνη Ευρώπης WKU, στην Ελβετία. Τον Σεπτέμβριο 2015 συμμετείχε στο FFC στην Αυστρία καθώς και τον Μάρτιο του 2016 διαγωνίστηκε με τονΤούρκο Deniz στο Σαράγιεβο στο FFC. Το FFC Final Fight Championship θεωρείται είναι ένα από τα 3 μεγαλύτερα παγκόσμια eventστον χώρο στο κικμποξινκ.

nulled script