Το ΕΕΜΜ ΜΕΓΚΑ για τις κατεδαφίσεις στη Χιμάρα


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.
το ΕΕΜΜ ΜΕΓΚΑ για τις κατεδαφίσεις στη Χιμάρα

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΧΙΜΑΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 

Το Κόμμα των Ελλήνων  παρακολουθεί βήμα προς βήμα όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και ειδικά στην περιοχή της  Χιμάρας όπου κατ’ εξακολούθηση  συμβαίνουν έκτροπα εις βάρος των κατοίκων της κωμόπολης. Εκείνο που εντυπωσιάζει τον κάθε ενδιαφερόμενο στη Χιμάρα είναι το γεγονός ότι  η τοπική αυτοδιοίκηση συμπεριφέρεται απέναντι στους πολίτες  αυθαίρετα και  αυταρχικά μη καταναλώνοντας  την ανοιχτή συζήτηση  και το διάλογο πριν πάρει αποφάσεις που αγγίζουν τα άμεσα συμφέροντα των πολιτών.

Γι’ αυτό οφείλουμε να καλέσουμε σε ανοιχτό διάλογο το Δήμαρχο Χιμάρας κ. Γιώργο Γκόρο να απαντήσει στο ερώτημα αν το σχέδιο πόλεως που κατάρτισε έλαβε καλά υπόψη τις αντικειμενικές συνθήκες του χώρου που γίνεται η παρέμβαση και αν αυτό εξυπηρετεί τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα  του κάθε Χιμαραίου.

Σε καμία περίπτωση κύριε Γκόρο δεν είμαστε κατά της ανάπτυξης της όμορφης πόλης, αλλά με όσα συμβαίνουν με το ιδιοκτησιακό στην παραλία και τον ευρύτερο χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας θα πρέπει να προασπιστούμε τα συμφέροντα των δικών μας πολιτών  που  δοκιμάζονται συνεχώς από την εκστρατεία της πλαστογραφίας, της αμφισβήτησης και της διαφθοράς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άγιοι Σαράντα 30/10/2016

 

nulled script