Απάντηση ΚΕΑΔ στο δημοσίευμα : ΤΟ ΚΕΑΔ ΦΕΥΓΕΙ - Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ....
Το σχόλιό σας είναι στην ουρά για επιμέλεια από τη διαχείριση του ιστοτόπου και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί., 12/06/2009 - 21:06
- Ο τίτλος του μπλοκ όπως εμφανίζεται στο χρήστη.
ΚΟΜΜΑ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Γραφείο Τύπου Τίρανα,
Προς NEB.gr
ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ
Ως προσπάθεια να καλύψουν την γύμνια τους δια φύλλου συκής, κρίνουμε δημοσίευμα στην ιστιοσελίδα σας εν είδη προεκλογικού λιβελογραφήματος, υπό τις υπογραφές των Κώστα Μπάρκα και Σπύρο Ξέρα.
Χρειάζεται όμως από πλευράς σας και του αναγνωστικού σας κοινού επίσης, λίγο θάρρος να αντικρίσετε την πραγματικότητα κατάματα.
Τότε είναι εύκολο να διαπιστωθεί ότι οι δύο υπογράφοντες λεία προσφάτως, για λόγους που η ψυχή τους γνωρίζει, αποφάσισαν τη μεγάλη αποστασία.
Εγκατέλειψαν την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Ένωση για Ανθρώπινα Δικαιώματα προκειμένου να ενταχθούν σε συνδυασμούς με το Κόμμα Δικαιοσύνη και Ένταξη των Τσάμηδων, στο πρόγραμμα του οποίου ξεκάθαρα συμπεριλαμβάνονται ενοχλητικά για την Ελλάδα και τις Ελληνοαλβανικές σχέσεις ζητήματα. Ουκ ολίγες φορές από το Κόμμα αυτό έχουν διατυπωθεί απόψεις εδαφικών διεκδικήσεων εις βάρος της Ελλάδας. Αποστάτησαν απ’ την ΟΜΟΝΟΙΑ και βρίσκονται στον ίδιο συνασπισμό με κόμματα φαντάσματα απ’ το παρελθόν, όπως Μπάλι Κομπετάρ και Λεγκαλιτέτι, οι πρόγονοι των οποίων συνεργάστηκαν με τους Ιταλούς κατακτητές στον πόλεμο κατά της Ελλάδας αλλά και εις βάρος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας ειδικότερα. Αυτή είναι η αλήθεια. Τους λόγους γιατί οδηγήθηκαν σ’ αυτή την κατάντια εμείς ούτε τους γνωρίζουμε ούτε πρόκειται να τους κατανοήσουμε. Από πλευράς της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, του εκλογικού της σώματος ειδικά, που ξέρει να κρίνει με σοφία και ηρεμία, την απάντηση οι κ. κ. Μπάρκας και Ξέρας θα την πάρουν στις 28 Ιουνίου. 12 Ιουνίου 2009. * Συνημμένα σας αποστέλλουμε υλικό από προεκλογικές εκδηλώσεις του PDI (Partia per Drejtesi dhe Integrim), Κόμμα για Δικαιοσύνη και Ένταξη.

Το πανό που έχουν αναρτήσει γράφει σε μετάφραση «Ψηφίστε PDI για την επίλυση της Τσάμικης υπόθεσης!» Ποια επίλυση πιστεύουν σ’ αυτό το Κόμμα; Προφανώς θα γνωρίζουν καλύτερα Ξέρας και Μπάρκας και ας απαντήσουν στο πανελλήνιο τι συζητούν στο συνασπισμό τους. Σε σημεία της ομιλίας του ο Πρόεδρος του σχηματισμού αυτού των Τσάμιδων, Ταχίπ Μουχεντίνι, αναφέρει «…πως μόνο μέσω αυτού του συνασπισμού με το Δημοκρατικό Κόμμα κ.α. θα καταφέρουμε την επίλυση της υπόθεσης μας.